Δώστε τα χαλιά σας σε ταπητοκαθαριστήριο με αυτο το σήμα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ , ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

1 Μαρτίου 2013 απο

SANYO DIGITAL CAMERA

Tο Σωματείο Ταπητοκαθαριστών ΑΤΤΙΚΗ σε συνεργασία με την ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ διοργάνωσε από 25-2-2013 έως 1-03-2013  και ώρες από τις 17.00 έως 21.00 σεμινάριο : ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.  σε 20 ώρες επιμόρφωσης για τα μέλη του εντελώς δωρεάν.
ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ

ΘΕΜΑΤΑ:
ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥ, ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗ
ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ- ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΟΚ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ
ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ /ΣΥΝΔΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ
ΘΛΑΣΤΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ / ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ.ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΚΑΚΩΣΗ
ΑΔΦΥΞΙΑ / ΠΝΙΓΜΟΝΗ
ΣΤΗΘΑΓΧΗ / ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ .ΔΥΣΠΝΟΙΑ
ΑΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ
ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ.ΕΙΣΠΝΟΗ ΑΕΡΙΩΝ.ΗΛΕΚΡΟΠΛΗΞΙΑ. ΣΠΑΣΜΟΙ

484984_4342857772888_69233991_n

ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΣ ΝΤΕΛΕΖΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
ιΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ( ΕΝΑΚ ) www.enak.gr ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΕΞOΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΟΒΑΝΙΔΗ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΔΙΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ .

 

SANYO DIGITAL CAMERA

557992_4342854892816_1472526805_n

Ζούμε σε μία εποχή γεμάτη κινδύνους που σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας πολλών συνανθρώπων μας που μπορούν ραγδαία να επιδεινωθούν ή με έκτακτα συμβάντα καρδιακής ανακοπής (από ατυχήματα, καρδιακά και λιποθυμικά επεισόδια, πνιγμούς, ασφυξίες, δηλητηριάσεις, ηλεκτροπληξίες, πνιγμονές κ.λ.π.) κατά τα οποία αν δεν παρασχεθεί άμεση βοήθεια στα πρώτα 3 – 4 λεπτά ο άνθρωπος μπορεί να χάσει την ζωή του ή να μείνει ανάπηρος σωματικά ή πνευματικά.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις που σταματά η καρδιά και η κυκλοφορία καθώς και η αναπνευστική λειτουργία η βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε, εφόσον έχουμε εκπαιδευτεί, μπορεί να σώσει την ζωή συνανθρώπων μας που έτυχε να μην βρεθεί στο δρόμο τους ένας άνθρωπος που να μπορεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία, γνωστικά και άμεσα τέτοιες κρίσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή οιουδήποτε.

Η έγκαιρη (άμεση) εφαρμογή της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης  στα πρώτα λεπτά μπορεί να σώσει ανθρώπους από βέβαιο θάνατο ή αναπηρία. Αν μάλιστα στις περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής  συνδυαστεί με φορητή συσκευή απινίδωσης (αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή) τότε οι πιθανότητες επιβίωσης σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα αυξάνονται εξαιρετικά σημαντικά.

 

Πρόσφατα εκδόθηκε ειδική δήλωση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπογεγραμμένη από 395 βουλευτές, με την οποία ζητείται να θεσπιστεί Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης στο θέμα της καρδιακής ανακοπής με διοργάνωση σεμιναρίων για εκμάθηση των πολιτών .

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to top