Ανακοίνωση 5/3/2021 - Συνδρομές, Εγγραφές, Επαναπιστοποίηση

Αρχική \ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \ Ανακοίνωση 5/3/2021 – Συνδρομές, Εγγραφές, Επαναπιστοποίηση

Ενημέρωση συναδέλφων για την νέα χρονιά, τις συνδρομές και τις νέες εγγραφές, Ανακοίνωση 5/3/2021, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι, φέτος λόγω της κρίσης υγείας που διανύουμε αλλά και των μέτρων που έχει λάβει η πολιτεία με σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας δεν είναι εφικτή η συγκέντρωση μας για την ετήσια κοπή της πίτας μας και για την Γενική Συνέλευση. Η Γενική μας Συνέλευση ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μετά τον Σεπτέμβριο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας στην περίπτωση που δεν υπάρχει η
δυνατότητα πραγματοποίησης της με φυσική παρουσία.

Σχετικά με τις συνδρομές του 2021 και παραλαβή των αυτοκόλλητων για τα φορτηγά μας προτείνουμε.

  • Για τα μέλη μας που έχουν πρόσβαση στον νομό Αττικής, η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής και παραλαβή των αυτοκόλλητων (αναγνωρισμένο μέλος 2021) θα γίνονται στον Ταμία μας Κωνσταντινίδη Κώστα έως και 20 Μαρτίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00 Οδός Χελμού 9, Ν.Ηράκλειο. Απογευματινές ώρες Τρίτη έως και Σάββατο 17.00-19.00 Δερκών 18 Νέα Ιωνία ( στο ψητοπωλείο Περί κρεάτων γεύσεις). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
  • Για τους συναδέλφους από την Περιφέρεια (Εκτός Αττικής) θα γίνεται κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς με IBAN: GR22 0172 1060 0051 0610 2332 548 (δικαιούχος Δανέζης Β.). Στην αιτιολογία κατάθεσης γράφουμε το ονοματεπώνυμο περιοχή και το έτος που αντιστοιχεί η συνδρομή (πχ.Παπαδόπουλος Γεώργιος Καλαμάτα 2021 ) Στην συνέχεια θα αποστέλλετε το αποδεικτικό στο mail του Σωματείου info@tapitokatharistes.gr και θα σας σταλούν τα αυτοκόλλητα
    ταχυδρομικά.
  • Για τις Νέες εγγραφές μελών, οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να στείλετε στο info@tapitokatharistes.gr τα παρακάτω
  1. Πρόσφατη εκτύπωση κατάστασης ενεργών δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) της επιχείρησης (μέσω της ιστοσελίδας gsis.gr) Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας Απόδειξη κατάθεσης τραπέζης εγγραφής 50€ και συνδρομής 50€.για το 2021 (σύνολο 100€). Σε περίπτωση που η εγγραφή, για κάποιο λόγο, δεν γίνει δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο θα σας επιστραφούν τα χρήματα. Στις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα προμηθειών κατάθεσης βαρύνουν τον καταθέτη και όχι το Σωματείο.

Προσοχή η ετήσια συνδρομή είναι 50€. Μέλη που ενδεχομένως οφείλουν παραπάνω από μία συνδρομές να επικοινωνήσουν με τον ταμία κ.Κωνσταντινίδη Κων/νο για να ενημερωθούν. Με βάση απόφαση του ΔΣ και το χρονοδιάγραμμα εργασιών που έχει οριστεί από τον Απρίλιο του 2021 στο επίσημο site tapitokatharistes.gr θα αναφέρονται μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη. Τα αυτοκόλλητα των φορτηγών (αναγνωρισμένο μέλος 2021) φέτος θα διατεθούν δωρεάν για όλα τα φορτηγά των μελών του Σωματείου.

Επαναληπτικό Μάθημα – Επαναπιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων TUV Austria.

Σε επόμενη επικοινωνία μας, θα λάβετε επαρκή ενημέρωση σχετικά με:

  1. το επαναληπτικό μάθημα
  2. την επαναπιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων, που έχουμε λάβει από την TUV AUSTRIA HELLAS, η οποία λήγει τον Οκτώβριο και
  3. για νέα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης που θα οδηγήσουν σε αντίστοιχη πιστοποίηση.

Βάση απόφασης ΔΣ, θα τηρηθεί σειρά ταμειακής προτεραιότητας, με σκοπό την συγκρότηση τμημάτων τις πρώτες μέρες του Απριλίου. Αν δεν λάβατε την παρούσα επιστολή στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο παρακαλούμε στείλτε μας στο info@tapitokatharistes.gr στοιχεία να το καταχωρήσουμε ή να διορθώσουμε τυχόν λάθη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας στο νέο τρόπο συναλλαγής που σας προτείνεται λόγω των συνθηκών covid19 και ευελπιστούμε δε στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος και των διαδικασιών με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία και ανταπόκριση με συνέπεια των μελών του ΔΣ στις ανάγκες του Σωματείου μας.

Δείτε από εδώ την επιστολή που εστάλει 5-3-2021

RELATED POSTS