Γενική Συνέλευση 2024 - Κοπή Πίτας, Δευτέρα 5/2/2024

Αρχική \ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \ Γενική Συνέλευση 2024 – Κοπή Πίτας, Δευτέρα 5/2/2024

Σήμερα, Δευτέρα, 5/2/2024 στις 11:00, κάναμε την Γενική Συνέλευση 2024 του Σωματείου μας, στον χώρο συνεδριάσεων (δίπλα στα ΚΕΠ Νέας Ιωνίας) της Νέα Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Νέα Ιωνία 142 34

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, πάνω από 100 συνάδελφοι-μέλη μας. Ο πρόεδρος κος Δρακόπουλος Θεοδόσης ο ΓΓ Παπαθανασόπουλος και ο Ταμίας και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Μαραβέλιας Γιώργος του Σωματείου Στεγνοκαθαριστηρίων Ταπητοκαθαριστηρίων Πλυντηρίων Δυτικής Ελλάδος, ο Πολιτισμός. Οι πρώην πρόεδροι του Σωματείου μας, Τζίβας Άγελος, Δανέζης Κώστας, Καζαντζίδης Χρήστος, ο πρόεδρος της Ομοποσνδίας μας Ρεϊζίδης Ν. Μενέλαος, ο μηχανολόγος μηχανικός κ. Γόγιας και η εκρόσωπος του περιοδικού Dry & Clean.

Δελτίο Τύπου – Γενική Συνέλευση 2024

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον φιλόξενο χώρο του εκθεσιακού κέντρου της Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η ετήσια γενική συνέλευση του Σωματείου Ταπητοκαθαριστηρίων Η Αττική για το 2024. Το μουσείο ταπητουργίας λειτουργούσε σε παρακείμενη αίθουσα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Σωματείο Στεγνοκαθαριστηρίων Ταπητοκαθαριστηρίων Πλυντηρίων Δυτικής Ελλάδος, ο Πολιτισμός.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, αναπτύχθηκαν κλαδικά θέματα με ορισμένα ιδιαίτερης σημασίας όπως εκπαίδευση, πιστοποίηση, επαναπιστοποίηση φυσικών προσώπων, επικαιροποίηση επαγγελματικού περιγράμματος, κακοκαιρία Danniel-αλληλεγγύη συναδέλφων, όροι συνεργασίας με τον πελάτη και συμπτώματα χρήσης ταπήτων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το θέμα της υποχρεωτικής διασύνδεσης των ταμειακών συστημάτων επιχειρήσεων και παρόχων με συστήματα POS. Μετά από παρουσίαση του Σωματείου και εκτενή διαλεκτική συζήτηση προέκυψαν τα παρακάτω ουσιώδη ερωτήματα. Ποια τα έντυπα παραλαβής-παράδοσης ταπήτων προς τους πελάτες μας και ποιος ο τρόπος πληρωμής (διαδικασία). Οι συνάδελφοι Τζίβας Άγγελος, Ρειζίδης Μενέλαος και Ευγενικός Σταμάτης δεσμεύτηκαν με την ιδιότητα του σύμβουλου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας να υποβάλλουν σχετικό αίτημα.

Ο τυχερός συνάδελφος που έτυχε το φλουρί ήταν ο Νυχτερίδης Ευάγγελος ο οποίος δεν παρέλαβε δωροεπιταγή 100€ γνωστής αλυσίδας super market αλλά εξουσιοδότησε το ΔΣ να την δώσει όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Με παράθεση μπουφέ και συζήτηση έκλεισε επιτυχημένα η εκδήλωση του Σωματείου Ταπητοκαθαριστηρίων Η Αττική. Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά μέλη και φίλους για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους.

Φωτογραφικό Ρεπορτάζ – Γενική Συνέλευση 2024

 

 

Πρόσκληση – Πρόγραμμα – Ανανέωση του μητρώου

 

RELATED POSTS