Ενημέρωση μελών 14/2/2022

Αρχική \ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \ Ενημέρωση μελών 14/2/2022

Ενημέρωση μελών 14/2/2022

Αγαπητοί συνάδελφοι, λόγω της υγειονομικής κρίσης που ακόμη βιώνουμε αλλά και με σκοπό την προάσπιση της υγείας δεν είναι εφικτή η συγκέντρωση μας για την ετήσια κοπή της πίτας μας και για την Γενική Συνέλευση τον Φεβρουάριο. Η Γενική μας Συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε ως τώρα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας όπως σας είχαμε ενημερώσει πως μπορεί να γινότανε αλλά ούτε με φυσική παρουσία καθώς δεν θα είχε αναγνωρισημότητα και οποιαδήποτε απόφαση Γενικής Συνέλευσης θα ήταν άκυρη λόγω των περιορισμών που επέβαλλαν τα πρωτόκολλα υγείας.

Σχετικά με τις συνδρομές του 2022 και παραλαβή των αυτοκόλλητων για τα φορτηγά μας προτείνουμε.

  1. Για τα μέλη μας που έχουν πρόσβαση στον νομό Αττικής η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής και παραλαβή των αυτοκόλλητων (αναγνωρισμένο μέλος 2022) θα γίνονται στον Ταμία μας Κωνσταντινίδη Κώστα έως και 10 Μαρτίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00 Οδός Χελμού 9 Ν.Ηράκλειο. Απογευματινές ώρες Τρίτη έως και Παρασκευή 19.00-21.30 Δερκών 18 Νέα Ιωνία ( στο ψητοπωλείο Στα Κουτουρού). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
  2. Για τους συναδέλφους από την Περιφέρεια (Εκτός Αττικής) θα γίνεται κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR22 0172 1060 0051 0610 2332 548 δικαιούχος Δανέζης Β. Στην αιτιολογία κατάθεσης γράφουμε το ονοματεπώνυμο περιοχή και το έτος που αντιστοιχεί η συνδρομή (πχ.Παπαδόπουλος Γεώργιος Καλαμάτα 2022 )
    Στην συνέχεια θα αποστέλλετε το αποδεικτικό στο mail του Σωματείου info@tapitokatharistes.gr και θα σας σταλούν τα αυτοκόλλητα ταχυδρομικά.

Η ετήσια συνδρομή μέλους είναι 50€.

Νέες εγγραφές μελών

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλετε στο info@tapitokatharistes.gr τα παρακάτω έγγραφα:

  • Πρόσφατη εκτύπωση κατάστασης ενεργών δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) της επιχείρησης (μέσω της ιστοσελίδας gsis.gr)
  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Απόδειξη κατάθεσης τραπέζης εγγραφής 50€ και συνδρομής 50€.για το 2022 (σύνολο 100€)

Σε περίπτωση που η εγγραφή δεν γίνει δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα σας επιστραφούν τα χρήματα.

Σημείωση! Στις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα προμηθειών κατάθεσης βαρύνουν τον καταθέτη και όχι το Σωματείο.

Προσοχή! Η ετήσια συνδρομή είναι 50€. Μέλη που ενδεχομένως οφείλουν παραπάνω από μία συνδρομές να επικοινωνήσουν με τον ταμία κ. Κωνσταντινίδη Κων/νο για να ενημερωθούν έτσι ώστε να καταβάλλουν σωστά, την αντίστοιχη οφειλή.

Με βάση απόφαση του ΔΣ και το χρονοδιάγραμμα εργασιών που έχει οριστεί από τον Απρίλιο του 2022 στο επίσημο site tapitokatharistes.gr θα αναφέρονται μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη.

Τα αυτοκόλλητα των φορτηγών (αναγνωρισμένο μέλος 2022) φέτος θα διατεθούν δωρεάν για όλα τα φορτηγά των μελών του Σωματείου. Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία σας στην λίστα μελών στο www.tapitokatharistes.gr. Αν υπάρχουν διορθώσεις ή αλλαγές ενημερώστε μας μας info@tapitokatharistes.gr έως 10 Μαρτίου (πριν την ανάρτηση της νέας λίστας μελών). Στην παρούσα φάση το blog μελών δεν λειτουργεί.

Σεμινάριο Κοστολόγησης Ταπητοκαθαριστηρίου.

Η υψηλή αύξηση στην ενέργεια (ηλεκτρικό ρεύμα), τα καύσιμα τις πρώτες ύλες αλλά και την μισθοδοσία του προσωπικού ενδεχομένως να απαιτούν μία εναρμόνιση της τιμολογιακής πολιτικής του ταπητοκαθαριστηρίου μας. Μία τέτοια δράση αναπόφευκτα θα την αποφασίσει μεμονωμένα ο κάθε ένας από εμάς αξιολογόντας τα κόστη του. Προτείνουμε την συμμετοχή των μελών μας σε σεμινάριο κοστολόγησης ταπητοκαθαριστηρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη με κόστος συμμετοχής 20€ για τα μέλη μας. Μπορείτε να δηλώσετε την προεγγραφή σας στο panelliniaomospondia@gmail.com δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, κινητό,mail,νομό και το όνομα του Σωματείου μας.

Σεμινάρια Εκπαίδευσης Ταπητοκαθαριστών.

Σεμινάρια εκπαίδευσης Ταπητοκαθαριστών με φορέα τα ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ διάρκειας 80 ωρών με υβριδικό τρόπο ( μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας του φορέα). Αφορά συναδέλφους μέλη μας οι οποίοι δεν έχουν περάσει σεμινάρια εκπαίδευσης με σκοπό να οδηγηθούν σε εξετάσεις πιστοποίησης από τον φορέα πιστοποίησης. Πιστοποίηση ταπητοκαθαριστών, επαναληπτικό μάθημα και επαναπιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων. Η πιστοποίηση ταπητοκαθαριστών, το επαναληπτικό μάθημα και η επαναπιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων από την TUV AUSTRIA HELLAS αφορούν συναδέλφους μέλη που παρακολούθησαν τα σεμινάρια εκπαίδευσης 80 ωρών ή που τα είχαν παρακολουθήσει αλλά δεν είχαν συμμετάσχει σε εξετάσεις πιστοποίησης ή επαναπιστοποίησης εφόσον έληξε η πιστοποίηση τους.

Δεν μπορεί να συμμετάσχει σε εξετάσεις πιστοποίησης συνάδελφος μέλος που δεν έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια εκπαίδευσης και το επαναληπτικό μάθημα.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε κάποια από τα παραπάνω παρακαλούμε να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο info@tapitokatharistes.gr με σκοπό να προωθήσουμε τα στοιχεία σας στον αντίστοιχο φορέα υλοποίησης.

Αν δεν λάβατε την παρούσα ενημέρωση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο παρακαλούμε στείλτε μας στο info@tapitokatharistes.gr στοιχεία να το καταχωρήσουμε ή να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Η παρούσα επιστολή δεν θα σταλεί ταχυδρομικώς.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας στις διαδικασίες λόγω των συνθηκών covid19 ευελπιστούμε δε στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος και των διαδικασιών με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία και ανταπόκριση με συνέπεια των μελών του ΔΣ στις ανάγκες του Σωματείου μας.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη και την επιθυμία να ανταμώσουμε ευελπιστούμε στην διοργάνωση εκδήλωσης με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα μετά τις 15 Μαρτίου. Παρακαλούμε δε στην τακτοποίηση της οικονομικής σας συνδρομής με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού στην είσοδο της εκδήλωσης εφόσον πραγματοποιηθεί.

Ο Πρόεδρος : Δανέζης Βασίλης                          Ο Γ. Γραμματέας : Πορίχης Δημήτριος

Κατεβάστε την επιστολή από εδώ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλης Δανέζης, Δημήτρης Πορίχης, Γεώργιος Σκλήρης

RELATED POSTS