ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ;

Αρχική \ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

Για τον ασφαλή καθαρισμό των χαλιών σας.

 

Αγαπητοί καταναλωτές

Το Σωματείο Ταπητoκαθαριστηρίων “Η Αττική”,  θέλοντας πάντα να σας προφυλάξει και να σας διασφαλίσει,  σας επισημαίνει τι πρέπει να προσέχετε την επιλογή ενός επαγγελματία ταπητοκαθαριστή  και κατά συνέπεια ενός έμπιστου συνεργάτη.

Η λίστα με τα σημεία που χρήζουν προσοχής έχει ως εξής:

  • Εμπιστευτείτε τα χαλιά σας για καθαρισμό οπωσδήποτε αλλά όχι σε ένα οποιοδήποτε ταπητοκαθαριστήριο. Αποφύγετε συνεργεία γενικού καθαρισμού, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια αυτοκινήτων, οικιακούς βοηθούς, αυτόκλητους σύμβουλους καθαριότητας, πωλητές οικιακών  συσκευών ή τρίτους που προσφέρουν δήθεν επαγγελματικές υπηρεσίες αγνοώντας  την ορθή διαδικασία  καθαρισμού των χαλιών σας.
  • Επιλέξτε έναν επαγγελματία Ταπητοκαθαριστή αναγνωρισμένο μέλος του Σωματείου Ταπητοκαθαριστηρίων Η Αττική, καταγεγραμμένο , επιμορφωμένο στα ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ, πιστοποιημένο από εγκεκριμένο φορέα υπό την εποπτεία του ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης Προσόντων), τηρεί τον κανονισμό δεοντολογίας του σωματείου, σέβεται το περίγραμμα του καθαριστή ταπήτων ταπετσαριών (ΚΥΑ) 110998/8-5-2006 και ελέγχεται για προβληματική παροχή υπηρεσιών από την Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή.
  • Ο επαγγελματίας ταπητοκαθαριστής θα καθαρίσει τα χαλιά σας σύμφωνα με τους ενδεδειγμένους υγειονομικούς κανόνες  για την υγιεινή και ασφάλεια των καταναλωτών, των ταπήτων τους και το περιβάλλον. Ο καθαρισμός γίνεται σε οργανωμένους επαγγελματικούς χώρους από ειδικά μηχανήματα και εργαλεία όπως επαγγελματικά πλυντήρια , ειδικές μηχανές τινάγματος, καθαρισμού και συσκευασίας ταπήτων.
  • Ζητάτε πάντα το δελτίο ποσοτικής παραλαβής κατά την παραλαβή των χαλιών σας από το Ταπητοκαθαριστήριο που συνεργάζεστε καθώς και κατά την παράδοση την νόμιμη απόδειξη πληρωμής.
  • Στο δελτίο παραλαβής πρέπει να αναγράφεται η ΕΠΩΝΥΜΙΑ, καθώς και η ΕΔΡΑ του ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ (για να γνωρίζεται που πάνε τα χαλιά σας).
  • Επιλέξτε έναν επαγγελματία ταπητοκαθαριστή από το συγγενικό σας ή φιλικό σας περιβάλλον και όχι κάποιο άγνωστο από τυχαίες αμφίβολες παχουλές διαφημίσεις του φτηνότερου. Επιβεβαιώστε ότι είναι μέλος του σωματείου μας στο www.tapitokatharistes.gr .
  • Προσέξτε οι τιμές να είναι ξεκάθαρες κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία και να μην υπάρχουν ασάφειες ή ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ (που θα προκύψουν εις βάρος σας κατά την παράδοση των χαλιών)  
  • Φίλε καταναλωτή σε περίπτωση που έχασες την απόδειξη σου και δεν θυμάσαι που έδωσες τα χαλιά σου μην πανικοβάλλεσαι. Τηλεφώνησε στο σωματείο μας, το όνομα και το τηλεφωνό σου θα μπει στην ιστοσελίδα μας ,θα ενημερωθούν τα μέλη μας και θα επικοινωνήσουν μαζί σου.

 

επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών σωματείο η αττική

Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα χαλιά σας θα πλυθούν με σωστό τρόπο, σε κατάλληλες εγκαταστάσεις έχοντας την περιποίηση, την φροντίδα και την ασφάλεια που τους αξίζει. Το χειμώνα θα τα παραλάβετε πίσω ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΑΡΑ για να σας προσφέρουν ζέστη και να ομορφιά στον χώρο σας.

 

Με εκτίμηση στον καταναλωτή,

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ Η ΑΤΤΙΚΗ

www.tapitokatharistes.gr

RELATED POSTS